ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Hürriyet Ortaokulu

Nis

Mahallemizdeki 4 teyzemiz kendi aralarında topladıkları 80 TL yi okula fidan dikilmesi için verdiler. Bizlerde fidancıdan bir kaç fidan alıp bahçemize diktik. Allah böyle duyarlı insanlarımızın sayısını artırsın.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Öğretmenleri,  Covid-19 Salgın Hastalık Sürecinde Psikososyal Destek Çalışmaları seminerleri vererek öğrencilerimize Salgın hastalıklardan korunma yöntemleri hakkında bilgilendirmeler  yaptılar.

Mrt

Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehberlik Öğretmenimiz Kübra Kale tarafından 5. sınıf öğrencilerimize Sağlıklı Beslenme konusunda seminerler verildi.

Mrt

Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehberlik Öğretmenimiz Çiğdem Yılmaz tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik Verimli ders çalışma yöntemleri ve Lİselere Giriş Sınavları hakkında seminerler verildi.

Mrt

5. Sınıf öğrencilerimize Psikoljik Danışman ve Rehberlik öğretmeni Kübra Kale tarafından, öğrencilerimizin okulun fiziki ortamlarını öğrenmeleri ve kendilerini güvende hissetmeleri amacıyla Okula  Uyum semineri yapıldı.

RESİM YARIŞMASI

KONU: BİR ASIRLIK MARŞIMIZ

TEKNİK: RESİM VE KARAKALEM

ÖLÇÜ:35 * 50 OLMALI.

SON TESLİM TARİHİ : 01 NİSAN PERŞEMBE

RESİMLERİ OKUL MÜDÜR YARDIMCISINA BIRAKMANIZ GEREKMEKTEDİR.

1.2. VE 3'ÜNCÜ SEÇİLEN  RESİMLER İLÇE MİLLİ EĞİTİME GÖNDERİLECEKTİR.BAŞARILAR DİLERİZ.